preskoči na sadržaj

Gimnazija Jurja Barakovića Zadar

 > Naslovnica

Tjedan talijanske kuhinje

Autor: Administrator , 26. 11. 2017.

Dana 22.11. 2017.  učenici 2.d. razreda Gimnazije Jurja Barakovića, zajedno s profesoricom Ivanom Radović sudjelovali su u obilježavanju Tjedna talijanske kuhinje.

Paula Šestan i Lara Čačić izradile su prezentaciju kojom su se osvrnile na najpoznatija talijanska jela s tjesteninom. Karmen Sorić, Ino Fabjanić i Lovre Marković pripremili su recepte za tipčna talijanska jela i slastice, dok je Iva Budan pripremila igru memorije na temu  tjestenine.

 

U prirpremi zakuske sudjelovale su Magdalena Bolonja, Ivona Bukvić, Iva Gospić, Sara Medvidović i Nikolina Škara. Za vrijeme velikog odmora mogla se kušati tjestenina s pestom genovese i tjestenina u umaku od rajčice, kao i tipični talijanski blagdanski kolači pandoro i panettone.

U zabavnoj igri memorije  o vrstama tjestenine svi sudionici su dobili poznate talijanske recepte  kao nagradu za sudjelovanje.

                                                                                         

                                                                                              Noemi  Maria Rumora, 2.d

 




Tjedan talijanske kuhinje

Autor: Administrator , 26. 11. 2017.

Dana 22.11. 2017.  učenici 2.d. razreda Gimnazije Jurja Barakovića, zajedno s profesoricom Ivanom Radović sudjelovali su u obilježavanju Tjedna talijanske kuhinje.

Paula Šestan i Lara Čačić izradile su prezentaciju kojom su se osvrnile na najpoznatija talijanska jela s tjesteninom. Karmen Sorić, Ino Fabjanić i Lovre Marković pripremili su recepte za tipčna talijanska jela i slastice, dok je Iva Budan pripremila igru memorije na temu  tjestenine.

 

U prirpremi zakuske sudjelovale su Magdalena Bolonja, Ivona Bukvić, Iva Gospić, Sara Medvidović i Nikolina Škara. Za vrijeme velikog odmora mogla se kušati tjestenina s pestom genovese i tjestenina u umaku od rajčice, kao i tipični talijanski blagdanski kolači pandoro i panettone.

U zabavnoj igri memorije  o vrstama tjestenine svi sudionici su dobili poznate talijanske recepte  kao nagradu za sudjelovanje.

                                                                                         

                                                                                              Noemi  Maria Rumora, 2.d

 




Tjedan talijanske kuhinje

Autor: Administrator , 26. 11. 2017.

Dana 22.11. 2017.  učenici 2.d. razreda Gimnazije Jurja Barakovića, zajedno s profesoricom Ivanom Radović sudjelovali su u obilježavanju Tjedna talijanske kuhinje.

Paula Šestan i Lara Čačić izradile su prezentaciju kojom su se osvrnile na najpoznatija talijanska jela s tjesteninom. Karmen Sorić, Ino Fabjanić i Lovre Marković pripremili su recepte za tipčna talijanska jela i slastice, dok je Iva Budan pripremila igru memorije na temu  tjestenine.

 

U prirpremi zakuske sudjelovale su Magdalena Bolonja, Ivona Bukvić, Iva Gospić, Sara Medvidović i Nikolina Škara. Za vrijeme velikog odmora mogla se kušati tjestenina s pestom genovese i tjestenina u umaku od rajčice, kao i tipični talijanski blagdanski kolači pandoro i panettone.

U zabavnoj igri memorije  o vrstama tjestenine svi sudionici su dobili poznate talijanske recepte  kao nagradu za sudjelovanje.

                                                                                         

                                                                                              Noemi  Maria Rumora, 2.d

 




Tjedan talijanske kuhinje

Autor: Administrator , 26. 11. 2017.

Dana 22.11. 2017.  učenici 2.d. razreda Gimnazije Jurja Barakovića, zajedno s profesoricom Ivanom Radović sudjelovali su u obilježavanju Tjedna talijanske kuhinje.

Paula Šestan i Lara Čačić izradile su prezentaciju kojom su se osvrnile na najpoznatija talijanska jela s tjesteninom. Karmen Sorić, Ino Fabjanić i Lovre Marković pripremili su recepte za tipčna talijanska jela i slastice, dok je Iva Budan pripremila igru memorije na temu  tjestenine.

 

U prirpremi zakuske sudjelovale su Magdalena Bolonja, Ivona Bukvić, Iva Gospić, Sara Medvidović i Nikolina Škara. Za vrijeme velikog odmora mogla se kušati tjestenina s pestom genovese i tjestenina u umaku od rajčice, kao i tipični talijanski blagdanski kolači pandoro i panettone.

U zabavnoj igri memorije  o vrstama tjestenine svi sudionici su dobili poznate talijanske recepte  kao nagradu za sudjelovanje.

                                                                                         

                                                                                              Noemi  Maria Rumora, 2.d

 




Tjedan talijanske kuhinje

Autor: Administrator , 26. 11. 2017.

Dana 22.11. 2017.  učenici 2.d. razreda Gimnazije Jurja Barakovića, zajedno s profesoricom Ivanom Radović sudjelovali su u obilježavanju Tjedna talijanske kuhinje.

Paula Šestan i Lara Čačić izradile su prezentaciju kojom su se osvrnile na najpoznatija talijanska jela s tjesteninom. Karmen Sorić, Ino Fabjanić i Lovre Marković pripremili su recepte za tipčna talijanska jela i slastice, dok je Iva Budan pripremila igru memorije na temu  tjestenine.

 

U prirpremi zakuske sudjelovale su Magdalena Bolonja, Ivona Bukvić, Iva Gospić, Sara Medvidović i Nikolina Škara. Za vrijeme velikog odmora mogla se kušati tjestenina s pestom genovese i tjestenina u umaku od rajčice, kao i tipični talijanski blagdanski kolači pandoro i panettone.

U zabavnoj igri memorije  o vrstama tjestenine svi sudionici su dobili poznate talijanske recepte  kao nagradu za sudjelovanje.

                                                                                         

                                                                                              Noemi  Maria Rumora, 2.d

 




Tjedan talijanske kuhinje

Autor: Administrator , 26. 11. 2017.

Dana 22.11. 2017.  učenici 2.d. razreda Gimnazije Jurja Barakovića, zajedno s profesoricom Ivanom Radović sudjelovali su u obilježavanju Tjedna talijanske kuhinje.

Paula Šestan i Lara Čačić izradile su prezentaciju kojom su se osvrnile na najpoznatija talijanska jela s tjesteninom. Karmen Sorić, Ino Fabjanić i Lovre Marković pripremili su recepte za tipčna talijanska jela i slastice, dok je Iva Budan pripremila igru memorije na temu  tjestenine.

 

U prirpremi zakuske sudjelovale su Magdalena Bolonja, Ivona Bukvić, Iva Gospić, Sara Medvidović i Nikolina Škara. Za vrijeme velikog odmora mogla se kušati tjestenina s pestom genovese i tjestenina u umaku od rajčice, kao i tipični talijanski blagdanski kolači pandoro i panettone.

U zabavnoj igri memorije  o vrstama tjestenine svi sudionici su dobili poznate talijanske recepte  kao nagradu za sudjelovanje.

                                                                                         

                                                                                              Noemi  Maria Rumora, 2.d

 




CMS za škole logo
Gimnazija Jurja Barakovića Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3, HR-23000 Zadar / gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr / ured@gimnazija-jbarakovica-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju